По-добрият начин за приемане на плащания

Запознайте се с успешните истории на нашите партньори или се свържете с нас директно

Свържете се с насВижте успешните истории

Корпоративни клиенти Поддържането

на много терминали е скъпо, поради наличието на месечни такси. Често тези устройства също не могат да бъдат местени. SumUp предлага персонализирани решения отговарящи на вашите нужди чрез индивидуален подход и разработване на многофункционален продукт за всеки клиент. Ние предлагаме множество корпоративни решения, достъпни чрез нашите SDKs и APIs ( Приложно- програмни интерфейси).

Корпорации доверяващи се на SumUp

Софтуерни разработчици

Плащанията са трудни, но не и за SumUp. Нашите партньори могат да се възползват от IOS, Android и Windows SDK или от eCom API, с помощта на които могат да приемат клиентски картови плащания в рамките на своите мобилни приложения или уеб страници. С помощта на SumUp можете да предоставите на вашите клиенти уникално комплексно решение.

За да научите детайлните спецификации посетете SumUp for Developers.

Софтуерни разработчици, които се доверяват на SumUp

Финансови институции

SumUp си партнира с финансови институции, с цел да предложи на бизнеса комплексно mPOS решение без необходимост от харчене на допълнителни средства за интеграция. Ние можем да разработим и внедрим продукт за нашите парньори в рамките на няколко дни.

Финансови институции, доверяващи се на SumUp

Бизнес партньори

SumUp предлага модерен бизнес инструмент за предприемачи, който допълва търговското предлагане. Модерната опаковка и лесното използване правят решението за покупка във вашия магазин лесно и достъпно.

Бизнес партньори, които се доверяват на SumUp

Партньори, които препоръчват SumUp

Търсите ли най- съвременното mPOS решение за вашите клиенти или служители? Тогава сте на точното място. Независимо дали става въпрос за малък дизайнерски магазин, лекарска асоциация или директни продажби, SumUp има решение за вашия бизнес.

Партньори, които препоръчват и се доверяват на SumUp

Свържете се с нас, за да научите повече как да си партнирате с SumUp

Свържете се с нас