Вход
Присъединете се сега

За нас

Кариери

Компанията

SumUp е водеща компания за мобилни плащания в Европа. Започвайки от нулата през 2012 година, успяхме да изградим решение за картови плащания, което да разтърси индустрията и да събуди предприемача у всекиго. Създадохме уникално устройство, което с помощта на смартфон или таблет, позволява на търговците на дребно да приемат картови плащания навсякъде.

Независимо дали бизнесът на клиентите ни е кафене или магазин, създадохме решение, което всеки може да използва. По този начин клиентите ни могат да съсредоточат усилията си в това, в което са най-добри. От избора на услугата, който не изисква документация на хартиен носител, до първото плащане, SumUp цели максимално да ви улесни. Традиционните предложения пренебрегват малкия бизнес, а ние му обръщаме специално внимание. Подходът ни на ценообразуване е честен и прозрачен и нямаме скрити такси.

Създадена през август 2012 година, компанията ни се налага като първия глобален бранд за картови плащания. Към момента развиваме дейността си в 31 страни, включително в Германия, САЩ и Бразилия. SumUp продължава да се разраства с подкрепата на нашите инвеститори от American Express, BBVA, Groupon, Holtzbrinck Ventures и други.

Днес стотици хиляди бизнеси в 31 страни по света разчитат на SumUp, за да получат паричните си постъпления. SumUp предоставя възможност за интегриране на плащания в други приложения и услуги посредством API и SDK.

Технологията

SumUp е оторизиранa от Financial Conduct Authority съгласно Electronic Money Regulations 2011 (регистрационен номер 900700) и е сертифициранa по EMV (Europay, MasterSard и VISA) и PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) стандарти, кoeто е гарант, че плащанията се обработват в съответствие с най-високите стандарти за сигурност.

FCA registration

Платежната платформа на SumUp е първата напълно сертифицирана EMV mPOS система в света, която обхваща целия процес на плащане: картови терминали, мобилни приложения за Android и iOS, платформа за обработка на плащанията и решения за рискови ситуации, както и борба с измамите. SumUp е единствената компания, която проектира и разработва собствени мобилни терминали за EMV карти.

Air терминалът на SumUp е най-сигурният метод за картови плащания, за което свидетелстват сертификатите, получени от редица регулаторни органи, включително:

  • PCI PTS V4.0 Сертифициран, SRED

  • Сертификати EMV ниво 1 и ниво 2 

  • MasterCard Pay Pass, VISA Pay Wave, American Express Expresspay

  • MasterCard TQM

  • MasterCard TIP, сертифицирана по VISA ADVT

  • Сертифициран за VISA Ready

Защо да работите при нас

Ние сме различни.

Изграждаме цялостно собствено решение за картови плащания с цел винаги да предлагаме най-добрата цена и услуга, което е от изключителна важност за малкия и среден бизнес.

Вярваме в откритото и прозрачно общуване, а не в строгите правила и йерархия. Екипът на SumUp се състои от трудолюбиви, талантливи хора, обединени от една обща цел: да създадем и развием по-добър начин за плащане. Изправени сме пред огромни предизвикателства и имаме нужда от интелигентни и креативни хора, които могат да създават иновации и да трансформират платежната индустрия. Ако смятате, че имате необходимите качества -

Станете част от нашия екип.